Dnes je 22. 09. 2024
svátek má Darina

DESATERO K TARIFU MAD ČESKÁ LÍPA

Archiv

1) Cena jednotlivého jízdného bude 10 Kč s platností 1 hodina  (s možností přestupu)    nebo 20 Kč s platností 1 den.


2) Pro držitele čipové karty bude cena jízdného 7,50 Kč s platností 1 hodina, 15 Kč s platností 1 den nebo 290 Kč s platností na 1 měsíc.


3) Prodej, dobíjení nových čipových karet ČSAD Semily, a.s. a nahrávání jednodenní a měsíční jízdenky bude prováděno pouze v informační kanceláři ČSAD Semily, a.s.


4) Děti od 6 do 15 let budou mít slevu 50%,  žáci a studenti od 15 do 26 let slevu 30%,  senioři od 65 do 69 let slevu 20%.


5) Zdarma se přepravují děti do 6 let, dětský kočárek s dítětem  a doprovodem, držitelé průkazu ZTP a ZTP-P včetně doprovodu, strážník městské policie v uniformě a senioři nad 70 let.


6) Čipové karty a průkazky k prokázání věku budou vydávány v informační kanceláři ČSAD Semily, a.s. v Poříční ulici č.p.1918, jejíž provoz byl již zahájen 26.3.2008. Během prvních dnů bude provozní doba od 7,00 hod do 18,00 hod v pracovní dny, od 8,00 hod do 14,00 hod o víkendu (v případě potřeby bude pracovní doba operativně prodloužena).


7) Čipové karty budou vydávány na základě vyplněné žádanky, která bude k dispozici v autobusech MAD, v informační kanceláři a na webových stránkách www.csadsm.cz. Z důvodu, že od 1.1.2009 se začnou vydávat nové čipové karty (tzv. Liberecká karta) v rámci integrovaného systému Libereckého kraje (IDOL), nebudou tyto karty opatřeny podobenkou držitele čipové karty.


8) Cena za pořízení nové čipové karty bude 90 Kč a její vystavení bude provedeno nejpozději do 24 hodin. Karta bude předána a nahrána proti hotovostní platbě.


9) K platbě jednotlivého jízdného v autobusech MAD bude možné použít i čipové karty emitované dopravci v Libereckém kraji (především ČSAD Česká Lípa a.s.). Stejně tak bude možné využít recipročně čipové karty MAD Česká Lípa k platbě jednotlivého jízdného u těchto dopravců a to včetně nabití této karty.


10) Čipové karty vydané společností VETT nelze z provozně technických důvodů využít. Z důvodu, že ČSAD Semily, a.s. nemá přístup k zjištění zůstatku na těchto kartách,   garantuje ČSAD Semily, a.s. ve spolupráci se společností Mikroelektronika zjištění a nahrání těchto zůstatků na novou kartu na platformě krajské karty platící v celém integrovaném dopravním systému LK. Cestující by tak o své zůstatky neměli přijít.



          Ing.Tomáš Roubiček
       Generální ředitel ČSAD Semily, a.s.