Dnes je 21. 09. 2024
svátek má Matouš

FRU FRU zahajují jarní program Progresu

Archiv

Již tento pátek zahrají v prostorách klubu v Dlouhé na sídlišti Špičák od 20:00 brněnští alternativní rockeři, folkaři, písničkáři FRU FRU. Kapela, která patří už nějakou dobu ke stálicím českých festivalů, po loňském výtečném albu Až přiletí tučňák, na němž spojila svou jedinečnou lyriku s nápaditými hudebními motivy ala King Crimson, navazuje svou tvorbou na jedinečnost brněnské hudební scény 90. let, na níž dominovala za všechny kapela Dunaj.
O týden a jeden den později, tedy v sobotu 27. 3. se v klubu Progres představí o generaci mladší parta DOOWHENBLADE. Liberecká kapela hrající žánr ska v pekelném tempu, které jim zaručilo postup do semifinále loňského ročníku nejprestižnější hudební soutěže talentů u nás - RGM Live, své hudební i šoumenské schopnosti předvedla České Lípě na posledním ročníku Vánočního Všudybudu v klubu Bonver, kde celý festival zahajovala a roztančila nejednoho návštěvníka.
Pokud byste měli chuť dozvědět se další zajímavé hudební tipy klubu Progres, najdete vše na jejich internetových stránkách www.klubprogres.cz. Za vše zmiňme například křest nových CD kapel The Roads, Rattle Bucket, zastávku Sunflower Caravan na jejich turné, The Slots, či jedinečný workshop meotarového VJingu s 2M.
Zajímavé kulturní vyžití bude v klubu Progres přichystáno zkrátka na každý víkend.