Dnes je 22. 09. 2024
svátek má Darina

Jiráskovo divadlo startuje novou abonentní sezónu

Archiv

„Divadlo, které si dodnes zachovalo svoji tradiční společenskou duši, má v dnešní době obzvlášť důležité místo. Divadlo je čisté umění, je to odraz nitra, které si sami neseme a které nabízíme. Mým přáním je, aby právě Jiráskovo divadlo nabízelo svým programem
hodnoty, které každý z nás má možnost přijmout a zvyšovalo tak svoji uměleckou i společenskou prestiž.,“ říká Petr Novák, ředitel Kulturního domu Crystal Česká Lípa, který je provozovatelem Jiráskova divadla.
Heslo „Vítejte v nejlepší společnosti“ bude splněno i v nové sezóně. Stačí se podívat na herecké obsazení devíti představení: Zuzana Kronerová, Jan Hrušínský, Miluše Šplechtová, Veronika Jeníková, Jan Rosák, Dana Homolová, Miriam Kantorová, Milena Steinmasslová, Štěpán Brnkni, Luba Skořepová, Josef Carda, Marko Igonda, Alena Mihulová, Ivan Trojan, David Novotný, Zuzana Stivínová, Tatina Vilhelmová, Jaroslav Plesl, Váslav Jiráček a další.
Dramaturgický plán inscenací bude rozmanitý.
„Novou sezónu začneme hořkou komedií Sklenka Sherry s nejvýraznější slovenskou herečkou současnosti Zuzanou Kronerovou v režii už legendárního Juraje Herze,“ láká Jarek Hylebrant, umělecký manažer Jiráskova divadla a dále doplňuje: “V listopadu uvedeme ve slavnostní premiéře komedii Aby bylo jasno s Janem Rosákem, který se po dlouhé době představuje na divadelních prknech. Do konce roku přijede Ivan Trojan, Václav Jiráček, David Novotný a další členové Dejvického divadla.“
Členství v divadelní klubu nabízí nesporné výhody v ceně vstupenky, přenosnosti karty a stálém místě v hledišti. Pro letošní sezónu diváci jistě přivítají výraznou slevu při zakoupení karty a soutěž o hodnotné dárky společnosti Jafra Cosmetics.
Více informací o Divadelním klubu naleznete na www.kdcrystal.cz .