André Rieu's 2015 Maastrichtský koncert

Verze pro tisk |

André Rieu známý širokému publiku jako Král valčíků se specializuje na takzvanou lehkou klasiku a každoročně vystupuje před tisícovkami fanoušků v krásných kulisách svého domovského města Maastrichtu. I letos ho jako již tradičně doprovodí známý Johann Strauss Orchestra spolu se soprány a tenory a dojde i na speciální hosty. Maastrichtské koncerty jsou Andrého nejpopulárnější a ten letošní by měl být navíc podle jeho vlastních slov tím největším a nejokázalejším. A vy můžete být u toho. Celý koncert se totiž bude promítat i v Městském kině v Novém Boru.

André umí vytvořit večer plný humoru, hudby a silných emocí, které dokážou zasáhnout diváky všeho věku. Nechte se strhnout atmosférou, která dojímá publikum ze všech koutů světa, a sdílejte tento nezapomenutelný zážitek krásné hudby, písní a tance, zaručeně vám ukápne i pár slz.

Když jsme se ptali Adrého, co by vzkázal svým fanouškům, řekl: „Jsem nepopsatelně rád, že můj domovský koncert z Maastrichtu se bude promítat v červnu v kinech. Bude to nádherný večer a já vám slibuji, že pro vás bude nezapomenutelně kouzelný. Když se k nám nemůžete přidat přímo v Maastrichtu, tak my dorazíme za vámi do vašeho kina.”
Večerem bude jako vždy provázet moderátor, který bude přímo v průběhu koncertu zpovídat Andrého v zákulisí exkluzivně pro publikum v kinech.

Koncert trvá přibližně tři hodiny včetně patnáctiminutové pauzy. Komentáře jsou v angličtině a holandštině s anglickými titulky. Návštěvníci koncertu budou mít k doplnění zážitku z hudby číši vína a kávu zdarma. Vstupenky je možné zakoupit v předprodejních místech společnosti Kultura Nový Bor, s.r.o. nebo rezervovat on-line. Vstupné 250 Kč. Mládež do 18 let a senioři od 60 let výše: 200 Kč. 

SATELITNÍ PŘENOS – SOBOTA 18. ČERVENCE 2015 ve 20:00 Městské kino Nový Bor

alt
alt
Nahoru