Dnes je 22. 09. 2024
svátek má Darina

Místo ponožek a svetru zážitek

Archiv

Před několika lety se na trhu objevily první firmy, které začaly nabízet zážitky. Zážitky v jejich podání byly různé adrenalinové akce (skoky padákem, bungee jumping, paintball), relaxační zážitky (exotické masáže, relaxační balíčky a pobyty), vzdušné zážitky (vyhlídkové a akrobatické lety, lety balónem) a některé z firem dokonce nabízí i různá zaměstnání na zkoušku – třeba popeláře, nebo dojiče krav.

Kde jinde bychom na internetu hledali zážitky než na Zážitky.cz. Na stránkách zážitkové firmy najdete několik desítek zážitků, které si můžete koupit sami pro sebe, nebo je darovat svým blízkým, obchodním partnerům nebo třeba zaměstnancům. Zástupci firmy říkají, že často se na dárek-zážitek skládají pracovní kolektivy při odchodu kolegy ze zaměstnání, rodinní příslušníci při hledání dárku pro příbuzného při životním jubileu nebo zážitky nakupují právě firmy pro své zaměstnance. Často jsou to firmy, kde lidé pracují v kanceláři u počítačů a výlet za zážitkem je pro ně změnou a zpestřením.

V nabídce zážitků na Zážitky.cz najdeme i pár v regionu Česká Lípa. Na stránkách si pak na své přijdou obyvatelé prakticky všech regionů. Podle provozovatelů není jednoduché najít partnery mimo regiony, kde jsou velká města a tudíž větší nabídka, ale často se dílo podaří. Buď v regionu partnera najdou, nebo se domluví s některým z velkých poskytovatelů, kteří své služby do regionu v případě zájmu rozšíří.

A jak to celé funguje? Na stránkách Zážitky.cz si svůj zážitek vyberete, odešlete objednávkový formulář a hned po zaplacení dostanete certifikát do emailu. Pokud nespěcháte a jste ochotni si počkat den či dva, pošlou vám ho vytištěný na křídovém papíře poštou až domů.

Tak schválně, jestli letos najdeme pod stromečkem i nějaký zážitek .