Na dnešním libereckém sněmu zvolila ODS krajské vedení

Archiv
Verze pro tisk |

"Politická situace je v České republice od březnového pádu vlády destabilizovaná. Lidé jsou z politiky otrávení a na sněmu jsme se shodli, že bychom jim neměli před blížícími se parlamentními volbami říkat obecné věci. Musíme předložit konkrétní, jasný a srozumitelný program," konstatoval Sobotka.


Sněmu v Liberci se zúčastnili předseda ODS Mirek Topolánek a místopředseda ODS Petr Gandalovič. "Debatovali jsme s nimi o situaci ODS. Probírali jsme například nabírání nových členů v Ústeckém kraji, aniž by někteří z nich věděli, v jaké straně vlastně jsou. V Libereckém kraji nic takového neexistuje," prohlásil Sobotka.


Na dnešním libereckém sněmu zvolila ODS krajské vedení. Předsedou se znovu stal Přemysl Sobotka. Liberecko zastupuje jako krajský místopředseda Radim Zika, Jablonecko Karel Dlouhý, Českolipsko Jan Stejskal a Semilsko Petr Doležal. Všichni pracují jako předsedové ODS ve svých okresech. "Novým krajským místopředsedou ODS je pouze Karel Dlouhý. Vystřídal Jiřího Čeřovského," uvedl Sobotka.



Nahoru