Dnes je 22. 09. 2024
svátek má Darina

Rub a líc mých pohlednic

Archiv

Kniha „Rub a líc mých pohlednic“ Egona Wienera ilustrovaná Petrem Urbanem přináší skutečně mimořádné zážitky. Perfektní práce nymburského nakladatelství Vega-L Petra Ulrycha udělala z prvotiny autora knihu, která v letošním předvánoční shonu nebo pod vánočním stromečkem udělá radost každému, kdo rád čte a miluje příběhy psané srdcem.
 Kniha „Rub a líc mých pohlednic“ vás od první do poslední stránky textu  zaujme množstvím neskutečných náhod a setkání autora nebo jeho blízkých. Provede vás světem sběratelů ne nepodobným světu pocitů bláznivého štěstí, smutku a vášní spojeného s euforií z vítězství či prohry.  Svět sběratelů je světem plným adrenalinu a jeho protagonisté jsou jako parašutisté skákající z obrovských výšek s cílem dosednout na kříž velký několik málo metrů. Ani autor se neodchýlil od cíle a dosedl přesně na cíl. Jeho kniha je nejen nesmírně poutavá, ale splňuje i poslání – poznání světa, který jsme dosud neznali. Světa bez hranic, kde fantazie ruku v ruce s realitou plní dětské sny i  chlapské touhy. Jít a nalézat. Jít brodem i po pás studenou bystrou vodou, zrovna tak jako hořícím domem či vyprahlou pustinou. Být připraven na setkání s Erichem von Danikenem, Chaplinem, Kafkou či Bernsteinem. Mít vždy batoh a být připraven. Jít světa kraj a vidět jej očima šťastného člověka - autora, který má rád svět.
 „Rub a líc mých pohlednic“ vám dá víc, než jste si mysleli. Knihu plnou krásného napětí a sdělení, že lidské konání má vždy své poslání, a napsat o něm sdělení všem se autorovi vskutku podařilo.