Dnes je 22. 09. 2024
svátek má Darina

Setkání na Ladech

Archiv

Horní vnitroblok na sídlišti Lada je další lokalitou, kterou čekají v nejbližší době změny vzhledu. Tato část sídliště je dnes dost neutěšeným prostorem na našem nejmladším českolipském sídlišti, a tak se zařadila mezi další lokality v České Lípě, které chceme pomoci změnit k lepšímu za pomoci občanů, kteří v této lokalitě žijí. Úpravy na sídlišti Lada budou realizovány za pomoci města Česká Lípa a ČEPS.



Vybrané lokality jsou častým předmětem stížností a zvláště odpoledne je zde velká koncentrace obyvatel. To jsou dva základní předpoklady pro naléhavé zkulturnění obou prostranství.



Závěrečné plánovací setkání k sídlišti Lada proběhne 22. října 2007 (od 16.00 do 18.00 hod.) na ZŠ Lada.  Samotné úpravy jsou následně naplánovány na říjen a listopad letošního roku.     



Na realizaci projektů spolupracují město Česká Lípa, Jezdecký klub Česká Lípa, Marius Pedersen, a.s., Poradenské centrum pro venkov, Zastupitelstvo dětí a mládeže, ZŠ Lada. 



Tedy záleží-li vám na tom, jak bude sídliště Lada vypadat a zda se stane konečně místem „kde chci žít, nejen bydlet“, přijďte své požadavky, názory a představy k návrhu připravenému architektkou vyjádřit. Odpoledne bude zároveň doplněno programem pro děti a občerstvením.



Ze své osobní zkušenosti víme, že má-li záměr skutečně sloužit svému účelu, musí především odpovídat požadavkům jeho uživatelů, a proto věříme, že i Vy budete moci přijít vyslechnout si názory ostatních a sami v diskusi navrhnout možné úpravy této lokality.



S pozdravem za Poradenské centrum pro venkov Česká Lípa


Jana Kosťunová
jana.kostunova@prvo.cz
tel.: 774678021


Blažena Hušková 
blazena.huskova@prvo.cz
tel.: 60264718